Моята мисия е да разкажа личната история на клиента чрез дизайна, който създаваме заедно.

Истински добрия дизайн разкрива пълния потенциал на всяко пространство. Формулата за постигане на съвършения проект се състои от добре обмислени избори, съчетани с голяма доза знания и подкрепени с добра комуникация, креативност и решителност. Като дизайнер с опит, имам добро разбиране за това как се "ражда" даден интериор и всяка стъпка е от съществено значение - вземат се предвид архитектурните особености на пространството, обзавеждането е като продължение на нуждите на клиента, а детайлите са душата, която даваме на съответния интериор. Цветовата палитра, изборът на материали и покритията са еднакво важни - всеки елемент е от съществено значение за създаването на една хомогенна визия, която е едновременно устойчива, лична и иновативна.

Близо 10 години градя и оформям личния си почерк в интериора, работейки по изключителни проекти от всякакво естество- от жилищни сгради до ключови търговски и публични обекти.

Част от опита ми e придобит в IDEA International, където създадох портфолио, което показва амбицията и способността ми да работя в редица интериорни жанрове.

Участвала съм в редица семинари и курсове свързани с дизайн и изкуство по цял свят, които значително обогатиха практиката и светоусещането ми. Имам стаж във Франция, Domaine de Boisbuchet, работейки с Vitra Design Museum и организирайки изключителни дизайнерски събития и семинари, включващи именити архитекти, дизайнери и артисти. След като завърших бакалавърска степен по интериорен и продуктов дизайн в ACCADEMIA ITALIANA, Флоренция, Италия, съм официално обучена в сферата, която наистина обичам и практикувам с удоволствие.

Стремя се всеки един интериор, който създавам да бъде уникален и да отговаря напълно на личността и изискванията на конкретния клиент. В практиката усъвършенствах способността си да вниквам в неговите индивидуалност, вкус и предпочитания. Тази гъвкавост, която се изисква от мен, заедно с непрекъснато променящата се индустрия, ме пропи с чувство за творческа свобода и жажда за експерименти. Винаги съм готова за нови предизвикателства в кариерата и давам най-доброто от себе си за своите клиенти. До момента успешно реализираме хармонични, функционални и естетични пространства, които повишават качеството на живот на техните обитатели.