Моята работа като дизайнер е да мога да разказвам историите на хората чрез нещата, които избират за своя дом.

За мен добрият дизайн реализира потенциала на всяко пространство. Това включва обмислени избори, съчетани с чувство за храброст. Като дизайнер, имам добро разбиране за това как интериорите се обединяват, от архитектурата на пространството до мебелите и меките мебели, които го изпълват. Цветовата палитра, изборът на материали и покритията са всички са еднакво важни - всеки елемент е от съществено значение за създаването на един сплотен външен вид, който е едновременно решителен и иновативен.

В личен план ценя изключително много различни периоди и стилове на дизайна. За мен пространствата наистина работят, когато балансът е създаден чрез контраст. Те трябва да разкажат история за хората, които ги обитават.

Имах късмета да работя с някои изключителни клиенти по проекти, които обхващат от жилищни ремонти и ново строителство до ключови търговски и гостоприемни съоръжения.

Работя в IDEA International като интериорен дизайнер, където изградих цялостно портфолио, което показва способността ми да работя в редица интериорни жанрове.

Участвала съм в различни семинари и курсове по дизайн и изкуство по целия свят, което обогати моята практика. Прекарах стаж във френската провинция, работейки с Vitra Design Museum и организирайки изключителни дизайнерски семинари. След като завърших бакалавърска степен по дизайн в ACCADEMIA IALIANA, Флоренция, Италия, съм официално образован и обучен в индустрия, която наистина обичам.

Като интериорен дизайнер, от мен се изисква да проектирам в крайна сметка за моите клиенти. Тази гъвкавост, заедно с непрекъснато променящата се индустрия, ме пропи с вродено чувство за творческа свобода. Днес съвременният дизайн трябва да обхваща няколко ключови въпроса: финансова, социална и най-вече екологична гледна точка, всички от които трябва да бъдат разгледани заедно от клиента и дизайнера.